The Basic Principles Of su kaçağı tespiti

Wiki Article

Banyo tavanından akan suyun bir kaç sebebi bulunmaktadır. Maddeler halinde sıralayacak olursak:

Evin koridorunda ve bir odasında su sızıntısı var. Koridorun tavanı da ıslanıyor duvarından su da sızıyor.

mutfak duvarında su damlacıkları oluşuyor balkon dan geldiğini düşünüyoruz ama balkonda da en ufak biz iz yok, şimdi oturma odasında da aynı sorun var ne önerirsiniz ne yapmak gerekir ?

Bu işlemleri kurumsal ya da bireysel ayırmadan tamamen uygun fiyat – yüksek kalite iş anlayışıyla birlikte gerçekleştirdik. İşte İstanbul’da ve diğer birçOkay şehirde bulunan şubesinde hizmet verdiğimiz o kurumsal firmalar…

Su kaçağı tespit yöntemlerinde artworkık en ileri teknolojilerin kullanılıyor olması nedeni ile etrafa herhangi bir zarar verilmeyerek kolayca kırmadan su kaçağı bulma ve tamir işlemi yaparak sizlere ekstra maliyetler çıkarmamaktadır.

Evinizde ya da yukarıda saydığımız mekanlardan herhangi birinde iseniz ve tüm musluklarınız kapalı olduğu halde su sayacınız sürekli dönüyorsa bir yerlerde su kaçağı olduğundan emin olabilirsiniz.

Bahsettiğiniz sorunun kaynağı sizin de belirttiğiniz gibi pis su giderinin ters eğiminden kaynaklanıyor olabilir. Yoğun yağmurlu havalarda çatı gider borusundaki su uygun bir şekilde tahliye olmamaktadır.

Evinize geldiğimiz ilk olarak sıcak su ve soğBritish isles su tesisatınızı check ediyoruz. Daha sonra temiz su da kaçak varsa su kaçağının sesini duymaya yarayan cihaz ile su tesisatçısı buluyoruz.

Banyo duşa su tesisatçısı kabini kullandığımız zaman alt komşu şu damlıyor diye şikayete geliyor bu sorumun çözülmesini istiyoruz

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Sizin tuvaletinizin tavanından su kaçağı tespit bu parçanın değişmesi gerekli. Bu işlemi kırmadan su su kaçağı tespit kaçağı tespiti ve su tesisatı bakımı yapan firmamız yapıyor. Bize ulaşırsanız detaylı bilgi alabilirsiniz

thirty yıllık deneyimimiz ile yüksek kalite uygun fiyat anlayışımız ve işinin ehli ustalarımızla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Yukarıda saydığımız tavsiyeleri uygulamakta fayda var, eviniz 25 yaşın üzerinde ise sıhhi tesisat borularınızın ömrü azalmış olabilir, su ısıtıcılı çalışan pompalar, ve diğer su tesisatını kullan tüm cihaz hortumlarını kontrol edin, yavaş da olsa bir sızıntıya sebep olabilirler, alt kat komşunuzun tavanında bir küflenme var mı bilgi isteyin, tüm bu anlatılanları kontrol ederek olası bir gizli su kaçağı & su sızıntısı var mı kendiniz kolaylıkla tespit edebilirsiniz.

Bir binadaki su kaçağını bulmak eskiden zahmetli ve masraflı bir işti. Duvarların kırılması ve su sızdıran borunun aranması birçok sorunu da su kaçağı tespit beraberinde getiriyordu. Teknolojiyle birlikte artık bu işlem tarih oldu. Termal su kaçağı tespit cihazlarıyla duvarları kırmadan borular görünebiliyor ve su akışının typical olup olmadığı rahatlıkla tespit edilebiliyor.

Report this wiki page